ZEUS Scooters erbjuder nu sin hyrtjänst för e-scootrar söder om Heidelberg. Området omfattar nu Leimen, Sandhausen, Nussloch, Walldorf och Wiesloch. Det irländska nystartade företaget testar en flotta på upp till 100 e-scootrar under vintern. Det är säkert för både unga och äldre att åka på skotrarna tack vare dess trehjulsmekanism. 

"Våra skotrar ger en säker och stabil körning. Samtidigt främjar vi hållbara transporter", säger Damian Young, grundare och vd för ZEUS Scooters. "Från och med nu ser vi fram emot att komplettera trafiken i Leimen, Sandhausen, Nussloch, Walldorf och Wiesloch." De elektriska skotrarna är ett idealiskt alternativ för att täcka den sista milen, sade han. De gör det möjligt för åkarna att nå sin destination snabbt och på ett klimatvänligt sätt. 

ZEUS Scooters vill inte bara locka till sig medborgare utan även pendlare som kunder i södra Heidelberg. Längs den federala motorvägen B3 kan kunderna nu använda tjänsten från Heidelberg till Walldorf/Wiesloch. Leverantören kommer att börja erbjuda upp till 100 elektriska skotrar idag. E-scootrarna är tänkta som ett förnuftigt tillägg till transportutbudet. Det offentliga rummet ska dock användas med respekt. 

Kommentarer är stängda