ZEUS Scooters erbjuder nu sin hyrtjänst för e-scootrar i Konstanz. Det irländska nystartade företaget har en hållbar strategi. Det börjar med 100 e-scootrar vid Konstanzsjön och kommer att anpassa antalet beroende på kundernas efterfrågan. Dessutom kännetecknas ZEUS skotrar av sina tre hjul, sitt stabila stativ och sin höga vikt. De är ett bekvämt och säkert transportmedel för unga och gamla.

"Våra skotrar ger en säker och stabil körning. Samtidigt främjar vi hållbara transporter", säger Damian Young, grundare och vd för ZEUS Scooters. "Vi ser fram emot att komplettera innerstadstrafiken i Konstanz från och med nu." De elektriska skotrarna är ett idealiskt alternativ för att täcka den sista milen, sade han. De gör det möjligt för åkarna att nå sin destination snabbt och på ett klimatvänligt sätt. De är ett verkligt alternativ till cyklar och lokal stadstrafik i Konstanz.

ZEUS Scooters vill rikta in sig på studenter, turister och pendlare som kunder vid Konstanzsjön. Leverantören börjar med 100 elektriska skotrar. Antalet kommer att justeras beroende på efterfrågan. Detta beror på att e-scootrarna är tänkta som ett vettigt komplement till stadens transporttjänster. Samtidigt ska dock det offentliga rummet användas med respekt och därmed stadsbilden bevaras. Det tredje hjulet och stativet garanterar att skotrarna kan parkeras på ett säkert sätt. De tippar inte helt enkelt över och blockerar därmed inte vägen för någon.

Kommentarer är stängda