Företaget lanserade nyligen sitt initiativ för socialt ansvarstagande, kallat Give Back Programme, där de strävar efter att ge tillbaka till de samhällen och städer där de är verksamma. Det första Give Back-programmet lanserades i Ulm till förmån för Ulm Hospiz. 

Vi vill delta i samhällslivet och bidra till ett bättre liv", lovade Damian Young, grundare och vd för ZEUS Scooter, vid lanseringen i juli 2020. Genom att hyra ut e-scootrar bidrar ZEUS aktivt till en hållbar förändring av trafiken och kompletterar på ett idealiskt sätt det befintliga utbudet av mikromobilitetstjänster i regionen. Vi är mycket glada över att välja de vackra städerna Ulm och Neu-Ulm för lanseringen av vårt "Give Back"-program, förklarar Damian Young. "Vi anser att det är vårt ansvar som företag att ge tillbaka till lokalsamhället, som spelar en viktig roll för vår tillväxt."

Damian Young upprepar att hospice gör ett fantastiskt arbete för att hjälpa människor som verkligen behöver stöd. VD:n besökte Hospiz Ulm personligen tillsammans med deras lokala operatör i Ulm för att överlämna donationen på 500 euro till verkställande direktör Claudia Schumann. Därefter talade de två i detalj om arbetet på hospice i öppen och sluten vård.

Claudia Schumann: "Vi är mycket glada över denna ekonomiska donation. Varje euro bidrar till att de människor som är hos oss eller som vi kommer till kan få sällskap, råd och vård i sin sista tid i livet enligt sina önskemål och behov."

"Vi vet att vi bara gör ett mycket litet bidrag till Hospiz Ulms stora insatser", säger Damian Young. "Men det är ett tecken på tack och erkännande för den exemplariska uppgiften, som är viktigare än någonsin, särskilt i den nuvarande Corona-tiden."

Kommentarer är stängda