Det irländska nystartade företaget ZEUS Scooters firade idag lanseringen av sin hyrtjänst för e-scootrar i Schweinfurt. Detta utökar ytterligare utbudet av miljövänliga transportalternativ i staden. Med sina tre hjul erbjuder de elektriska trampscootrarna ett bekvämt och säkert transportmedel för medborgare i alla åldrar.

"Våra skotrar är alltid ett säkert och stabilt transportmedel. Dessutom främjar vi den hållbara transportrevolutionen och minskar koldioxidavtrycket", säger Damian Young, grundare och vd för ZEUS Scooters. "Vi ser fram emot att komplettera innerstadstrafiken i Schweinfurt och Würzburg från och med nu." De elektriska skotrarna är ett idealiskt alternativ för att täcka den sista milen, sade han. De gör det möjligt för åkarna att nå sin destination snabbt och på ett klimatvänligt sätt - ett föredömligt alternativ till lokala stadstransporter. 30 skotrar finns nu tillgängliga för användning i hela Schweinfurt medan 100 skotrar är i drift i Würzburg.

Kommentarer är stängda