Uppmärksamma alla ryttare! Nästa steg är i rörelse och det är ett stort steg!

ZEUS Scooters är glada över att kunna presentera vår nya sida med rabatter på vår webbplats. Vi tror på att göra vår service tillgänglig för alla och är engagerade i att stödja människor i alla samhällen. Vi är stolta över att kunna presentera tre nya rabattkategorier: ZEUS Heroes, ZEUS Support och ZEUS Students.

För ZEUS Heroes erbjuder vi en särskild rabatt till anställda inom räddningstjänsten och medlemmar av de väpnade styrkorna. Vi är tacksamma för deras hängivenhet och service, och detta är vårt sätt att visa vår uppskattning. Giltig legitimation omfattar ett giltigt NHS-legitimationskort, Blue Light Card, Defence Service Discount Card eller ett lämpligt alternativ.

Vi förstår att vissa medlemmar i vår gemenskap kan ha svårt att klara sig ekonomiskt, vilket är anledningen till att vi erbjuder ZEUS Support-rabatten. Denna rabatt är tillgänglig för låginkomsttagare och arbetssökande, och vi accepterar en mängd olika identifieringsalternativ, till exempel ett giltigt HC2-certifikat, ett brev om Employment and Support Allowance, ett brev om Job Seekers Allowance, ett brev om Income Support eller Universal Credit, eller ett lämpligt alternativ.

Slutligen är vi glada över att kunna stödja studenter med vår ZEUS Students-rabatt. Som student förstår vi att pengarna kan vara knappa, så vi är glada att kunna erbjuda en rabatt på vår pay-as-you-go taxa med ett giltigt studentkort.

För att ansöka om rabatten använder du formuläret på sidan om rabatter. Ha tålamod eftersom det kan vara ett stort antal ansökningar, vi kommer att svara dig så snabbt som möjligt.

#

Kommentarer är stängda