ZEUS e-scootrar blir ett alltmer populärt transportmedel. De är inte bara roliga att åka, utan också miljövänliga och bekväma.

Ett vanligt problem som ryttare möter är dock att batteriet i telefonen är tomt när de är på språng. Lyckligtvis har en ny funktion införts som löser detta problem: en trådlös laddningsanordning som laddar telefonen medan du åker.

Den trådlösa laddningsanordningen är en liten låda som är fäst vid elrullstolen och som använder elektromagnetisk induktion för att ladda telefonen. När du åker genererar enheten en liten elektrisk ström som laddar telefonen trådlöst. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att bära med dig en laddningskabel eller hitta ett uttag för att ladda telefonen. Istället kan du fokusera på att njuta av din åktur medan telefonen laddas.

Det finns flera fördelar med att ha en trådlös laddningsenhet på din elrullcykel. För det första slipper du ha en laddkabel med dig överallt. För det andra kan du använda telefonens GPS eller andra appar utan att behöva oroa dig för att batteriet ska tömmas. För det tredje ger den ett bekvämt sätt att hålla telefonen laddad medan du åker.

Den trådlösa laddningsanordningen är också miljövänlig. Eftersom den genererar elektricitet när du åker behöver den ingen extern strömkälla. Det innebär att den inte bidrar till utsläpp av växthusgaser eller andra miljöfaror.

En annan fördel med den trådlösa laddningsenheten är att den är kompatibel med de flesta smartphones som stöder trådlös laddning. Det betyder att du inte behöver ha ett specifikt märke eller en specifik modell av telefonen för att använda den. Så länge din telefon stöder trådlös laddning kan du använda enheten för att ladda telefonen medan du åker.

Sammanfattningsvis är den trådlösa laddningsanordningen ett bra komplement till elrullatorer som löser ett vanligt problem för förare. Det är ett bekvämt och miljövänligt sätt att hålla telefonen laddad medan du åker, utan att du behöver en laddkabel eller en extern strömkälla. Oavsett om du använder din telefon för navigering, musik eller andra appar ser den trådlösa laddningsanordningen till att du alltid har en fullt laddad telefon medan du cyklar.

Kom tillbaka nästa vecka för att höra mer om de steg som ZEUS tar för att förbättra mikromobiliteten!

#

Kommentarer är stängda