ZEUS har nolltolerans mot rattfylleri. Inför stadsevenemang eller speciella tillfällen ser ZEUS till att fokusera på att sprida medvetenhet om de regler som är förknippade med att dricka alkohol och köra skotrar. Dessa kampanjer innebär att man skickar meddelanden i appen samt e-postkampanjer och inlägg i sociala medier.

Dessutom har ZEUS-appen instruktioner om hur man kör, och dessa är alltid tillgängliga för användarna. Anvisningarna om hur man kör inkluderar information om Gold Lightening Scooters, alkoholgräns, åldersgränser, hjälmkrav och mycket mer. Du hittar dessa genom att klicka på hamburgerikonen uppe till vänster på appskärmen och klicka på stödikonen.

Hur kan jag undvika rattfylleri?

Se nedan hur du undviker rattfylleri från wisedriving.com

  1. Ordna någon som är utsedd förare
  2. Använda kollektivtrafiken
  3. Håll dig till alkoholfria drycker
  4. Alkoholfria utekvällar
  5. Undvik grupptryck

Läs mer

Återkom nästa vecka när vi presenterar nästa steg i ZEUS 100 steg mot bättre rörlighet!

#

Kommentarer är stängda