"En förändring för industrin för mikromobilitet".

Så vad är det för en Littree?

Littree är världens första solcellsdrivna laddningsstation för delad mobilitet. Både en lås- och laddningsstation som drivs helt av solenergi. Under de senaste månaderna har ZEUS-teamet arbetat hårt för att ta itu med vissa faktorer på mikromobilitetsvägarna. Lyssnat på feedback från både användare och icke-användare.

Fördelar:

  • Minska koldioxidutsläppen
  • Minskning av trafikstockningar
  • Minskade driftskostnader för operatörerna
  • Lokala samhällen - En plats för att ladda telefoner, bärbara datorer och elcyklar med hjälp av lokalt producerad förnybar energi.

Littree har lanserats i Würzburg för att driva ZEUS Scooters flotta av delade e-scootrar. Eco Urban Mobility Systems har planer på att installera upp till 30 Littrees i Tyskland under 2022, med internationell expansion planerad till 2023.

Kom tillbaka nästa vecka när ZEUS presenterar nästa steg mot bättre rörlighet!

Läs mer

#

Kommentarer är stängda