Spänn fast dig... ZEUS tar 100 steg mot bättre mikromobilitet!

Steg 1. Introducera en trehjulig skoter för en stabilare upplevelse, komplett.

ZEUS har lanserat den första trehjuliga skotern som är en mycket säkrare åktur med ökad stabilitet. En av dagens problem i livet är vår alltmer stillasittande livsstil. De flesta av oss kör eller tar tåget till och från jobbet och umgås via sociala medier utan att fysiskt behöva gå någonstans för att få kontakt. Med ZEUS elektriska skotrar kan du hoppa på en scooter och få din kropp i rörelse, på ett säkert sätt. Även om detta inte är en ersättning för ett träningspass kommer du att arbeta med att stärka din kärna och förbättra din balans samtidigt som du får lite frisk luft.

Vi har kommit ett steg närmare bättre mikromobilitet. Varje vecka framöver kommer ZEUS att ta ett steg framåt och ta sig an en ny faktor för att förbättra mikromobiliteten. Vi ser fram emot att avslöja vårt nästa steg. Fram till dess, var försiktig!

#

Kommentarer är stängda