Spännande nyheter: Vi introducerar ZEUS Scooters lojalitetsprogram - spela in dina turer och få fantastiska belöningar!

Vi förstår vikten av att engagera våra kunder och ge dem en exceptionell användarupplevelse. Det är därför vi har infört vårt lojalitetsprogram, som är utformat för att skapa effektfulla och roliga utmaningar som gör att du kommer tillbaka för mer. Här får du en närmare titt på vad du kan förvänta dig:

Utmaningar: Vårt mål är att göra din resa med ZEUS Scooters så smidig som möjligt. Med vårt lojalitetsprogram kan du delta i flexibla utmaningar. Genom att till exempel genomföra bara en 5-minuterstur kan du låsa upp en fantastisk rabatt på din nästa resa. Möjligheterna är oändliga och valet är ditt!

Det är bara att gå till din instrumentpanel, där du hittar alla tillgängliga utmaningar. Håll ett öga på dina poäng, övervaka dina framsteg och se hur belöningarna rullar in.

    Är du redo att ta din upplevelse av ZEUS Scooters till nya höjder? Gå med i vårt lojalitetsprogram och upptäck en värld av spännande utmaningar, otroliga belöningar och oförglömliga turer. Engagera dig i vår app, genomför utmaningar och lås upp exklusiva förmåner medan du utforskar din stad.

    #

    Kommentarer är stängda