Den senaste jordbävningen i Turkiet och Syrien har gjort världen chockad. Vi har alla sett de hemska bilderna. Mer än 25 000 män, kvinnor och barn har omkommit, men miljontals fler har blivit hemlösa och förödda. Våra hjärtan går till de familjer och människor som drabbats av denna naturhändelse.

Som en del av vårt ZEUS GiveBack-program försöker vi stödja värda saker och det finns inget mer värdigt än detta. Därför har vi bestämt oss för att ägna nästa steg i 100 steg till mikromobilitet åt denna sak.

Från och med idag kan våra användare överallt göra en liten insats för att hjälpa till. Var och en som åker med ZEUS har möjlighet att donera endast 3 euro, vilket kommer att bidra till att ge mat, medicin, skydd och kläder till familjer som drabbats av katastrofen (en tilläggsfunktion finns tillgänglig innan du påbörjar en resa).

Alla intäkter kommer att gå till Röda halvmånen/Röda korsets överklaganden. Vi kommer att fortsätta med detta så länge det behövs.

Vi ber alla våra användare att varje gång de åker med ZEUS, skona kostnaden för en kopp kaffe till familjer i Turkiet och Syrien.

Du kan också donera via vår webbplats genom att besöka sidan GiveBack eller genom att klicka här.

Var snäll och hjälp oss att på ett litet sätt bidra till att lindra lidandet för de miljoner människor som drabbats av förödelsen.

#

Kommentarer är stängda