ZEUS värdesätter kundlojalitet och därför anordnar de ofta kundtävlingar och giveaways. Detta bidrar till att uppmuntra kund- och samhällsengagemang samt till att ge tillbaka till ZEUS kunder. Den här veckan lanserade ZEUS sin tävling "Visa mig pengarna". Tävlingen är öppen för alla ZEUS-kunder, vem som helst kan delta!

Vad vinner du då?

"Show me the Money" är en kontantpott som ökar DAGLIGEN, med början på 500 euro i kontanter. För VARJE ZEUS Pass som köps i juli kommer ZEUS att öka kontantpriset. Vilket innebär att en lycklig person kommer att få tusentals kronor i kontanter den 1 augusti.

För att få chansen att vinna behöver du bara gå med i Carbon Club, så enkelt är det! Res över 25 km med ZEUS Scooters under juli månad för att bli medlem i klubben.

Se till att följa @zeusscooters_ på Instagram för att hålla dig uppdaterad om hur pengarna ökar! Lycka till.

#

Kommentarer är stängda