ZEUS Scooters erbjuder nu sin tjänst för samåkning med e-scooter i Pforzheim. Det irländska nystartade företaget har en hållbar strategi. Det börjar med 20 e-scootrar och kommer att öka antalet till 50 scootrar under de kommande dagarna. Dessutom kännetecknas ZEUS-scootrarna av sina tre hjul och sitt stabila stativ De är ett bekvämt och säkert transportmedel för unga och gamla.

"Våra skotrar ger en säker och stabil körning. Samtidigt främjar vi hållbara transporter", säger Damian Young, grundare och vd för ZEUS Scooters. "Vi ser fram emot att komplettera innerstadstrafiken i Pforzheim från och med nu." De elektriska skotrarna är ett idealiskt alternativ för att täcka den sista milen, sade han. De gör det möjligt för åkarna att nå sin destination snabbt och på ett klimatvänligt sätt. De är ett verkligt alternativ till cyklar och lokala stadstransporter i Pforzheim.

E-scootrarna är tänkta att vara ett förnuftigt komplement till stadens transporttjänster. Det offentliga rummet ska dock användas med respekt och stadsbilden ska bevaras. Det tredje hjulet och stativet garanterar en säker parkering av skotrarna. De tippar inte helt enkelt över och blockerar därmed inte någons väg.

Redo, ZEUS, kör! 

Kommentarer är stängda