ZEUS Giveback har donerat 500 EUR till HOI! Psychosoziale Gemeinschaft e.V. som en del av deras stadsbidrag för e-mopeder. Elmopederna lanserades onsdagen den 15 september 2022 och är ZEUS Scooters första flotta av elmopeder.

"Det var ett bra möte och ett bra utbyte av deras och våra tjänster. Vi talade om allmänna fördelar och lösningar för lokalsamhället", säger Jens Altmann från Zeus Scooters. 

Sammanfattning av HOI: 

HOI:s huvudsyfte är inte att segregera och stigmatisera psykiskt sjuka människor, utan att behandla, hjälpa och stödja dem där de bor och arbetar, i deras samhälle och i deras närområde. Ur närpsykiatrins synvinkel är inkludering, dvs. jämlik tillhörighet, endast möjlig i samarbete mellan yrkesverksamma och engagerade medborgare och grannar, i en "medborgar-professionell blandning".

Bakgrund "ZEUS Give Back-programmet"  

"Vårt fokus ligger helt klart på de mindre städerna och på kunderna själva. Vi siktar på en genomtänkt expansion och vill ge något tillbaka till våra kunder och till samarbetsstaden", förklarar Damian Young. Därför donerar ZEUS Scooters en del av intäkterna för varje körd minut till välgörenhetsprojekt i staden. Användarna får vara med och bestämma online eller via appen vad pengarna ska doneras till. Syftet är att ge lokalbefolkningen ytterligare ett incitament att använda de elektriska skotrar som erbjuds. Mer restid innebär därför också fler fördelar för staden och dess invånare. E-mopederna är nu fördelade över hela staden.

Mer information finns på www.zeusscooters.com eller i sociala medier: Instagram, Facebook, Twitter eller LinkedIn

Kontakta företaget:  

[email protected].  

+49 157 35981123 

Live Chat i appen

#

Kommentarer är stängda