Vi tar nu emot Google Pay! Introduktion av steg 9 i ZEUS 100 steg till bättre mikromobilitet, Betalningsmetoder.

ZEUS har arbetat hårt för att göra sina skotrar tillgängliga för alla. Att erbjuda flera olika betalningsmetoder spelar en stor roll i detta. ZEUS vill att deras kunder ska känna sig trygga när de använder deras tjänst, särskilt när det gäller att dela med sig av personlig information. Därför erbjuder ZEUS nu Paypal, Mastercard, Visa, American Express, Apple Pay och Google Pay.

... och du älskar det redan!

"Jag hade en trevlig upplevelse med den här appen, jag använde scootern i 55 minuter och hade inga problem med betalningen, eftersom jag har sett att andra inte accepterar betalning via GPay. Jag betalade och hade inga problem. Det är verkligen coolt och roligt. Bra!"

- ZEUS Användare 21/01/2022

#

Kommentarer är stängda