"100 steg till bättre rörlighet" med ZEUS. Steg 6. Parkering på ett säkert sätt

Nyckeln till en lyckad avslutning på resan är att parkera som ett proffs och vi är här för att visa dig hur!

ZEUS tredje hjul och dubbelsidiga stativ är till för att se till att skotrarna kan parkeras säkert och enkelt. De tippar inte helt enkelt över och blockerar därmed inte någons väg. Förutom detta har vi några tips som hjälper dig att parkera som ett proffs.

  • Se till att skotern parkeras minst 1,6 meter från väggen så att förbipasserande kan gå fritt.
  • Se till att skotern inte blockerar några ingångar.
  • Se till att områden som kan användas av personer med funktionshinder inte hindras.
  • Se till att skotern inte parkeras på privat mark.
  • Se till att du tar ett foto efter uthyrningen som inkluderar hela skotern.

För att uppmuntra användarna att parkera säkert och som en del av steg 6 i ZEUS "100 steg till bättre mobilitet" kommer ZEUS att belöna användaren med det bästa parkeringsfotot den här veckan. ZEUS-teamet kommer att titta noga på parkeringsbilderna. I slutet av veckan kommer fem av de bästa parkeringsbilderna att väljas ut och sedan bestämmer DU vem som är vinnaren! Följ oss på Instagram @zeusscooters_ och hjälp oss att bestämma.

#

Kommentarer är stängda